A közéletbe (szinte) minden beletartozik

Engem mindig is érdekelt a közélet, ezért a rádióban, miközben autót vezetek, gyakran hallgatom a különböző emberek beszélgetéseit ehhez kapcsolódóan.

Szerintem jó, ha az ember kellőképpen tájékozott a gazdaságról vagy a politikáról, de akár a könnyedebb témákkal is érdemes tisztában lenni, hiszen soha nem tudhatjuk, mely információk lesznek később még hasznosak a számunkra.

Az egyik kedvenc közéleti szereplőm egyébként nagy motoros is, amit gyakran hangoztat is a rádióban. Néha olyan lelkesen beszélt róla, hogy azt vettem észre magamon, hogy egyre inkább elkezdett engem is érdekelni ez a világ.

Az egyik motoros ismerősömtől kértem tanácsokat, hogy miként is vághatnék ebbe bele. Ajánlott nekem egy jó motort kezdők számára. Továbbá figyelmeztetett, hogy csak a legjobb gumiszervizt válasszam majd, ha gumicserére lesz szükségem.

Ő a motortire webáruházat javasolta a számomra. Ugyan motort még nem vásároltam, de úgy döntöttem, hogy kicsit utánajárok annak, hogy milyen is a motortire webáruház.

Igaz, egyáltalán nem értek még a dologhoz, de még laikusként is jól látom, hogy egy végtelenül profi csapatól, és egy fantasztikusan összerakott weboldalról van most itt szó.

Maga a design letisztult, és leginkább sötétebb színek dominálnak. Szerintem ez így pont jó, mert annak ellenére, hogy az oldal szép, nem használ felesleges sok színt.

motortire webáruház

Persze elsősorban nem azért járnak ide az emberek, hogy az oldal külalakjában gyönyörködjenek, így inkább egy sokkal fontosabb dolgokról szeretnék most írni: a váráslásról, a termékekről és a rendelésről.

Egyvalami tuti: sok-sok, szinte már rengeteg terméktípus megtalálható itt, emiatt talán okkal gondolhatja valaki, hogy itt biztosan nehéz eligazodni. Nos, ennek szerencsére semmiféle valóságalapja nincs, hiszen az oldal a rendelkezésünkre bocsát egy kiváló termékkereső funkciót.

Itt csak meg kell adnunk a gumiabroncsokkal kapcsolatos adatainkat és a márkát, amit keresünk. Az egész csak egy percig tart, és miután végeztünk vele, az oldal mutat nekünk egy listát azokról a motorabroncsokról, melyek szóba jöhetnek az igényeink figyelembevételével.

Újra kiemelném, még nem igazán értek a motorokhoz, de azért elég sokat vásárlok az interneten ahhoz, hogy tudjam: itt a termékek közötti navigáció egészen príma módon lett megoldva, szóval emiatt jár nekik a piros pont.

A motortire webáruház előnyeinek azonban itt még közel sincs vége! Érdemes kiemelnem a vásárlás menetét is, amit szintén gyorsan és zökkenőmentesen oldhatunk meg, köszönhetően az oldal rendszerének.

Mivel egyre biztosabb vagyok benne, hogy hamarosan lesz motorom (persze a jogosítványt előtte még meg kell szereznem), úgy döntöttem részletesen beleásom magam a weboldalba, hiszen a jövőben szükségem lesz majd a szolgáltatásaikra.

Amit ott olvastam teljesen korrekt volt, ami szintén az bizonyítja, hogy egy igazán ügyfélbarát szolgáltatóval van itt dolgunk.

Kicsit vicces, de rám sajnos eléggé jellemző, hogy elnézek valamit, és véletlen téves méretet rendelek valamiből, jellemzően ruhákból.

Előre tartottam tőle, hogy mi lesz majd, ha erről a weboldalról is véletlen olyan gumit rendelnék, ami nem megfelelő, de ez már csak az átvétel után derülne ki.

Az ilyen eshetőségektől azonban nem kell tartanom, mint kiderült. Ugyanis a Mototire kifizeti a tévesen megrendelt termékeket, még az átvétel után is! Csupán annyit kell ilyenkor tenni, hogy 14 napon belül jelezzük a visszaküldési szándékunkat feléjük, továbbá el kell juttatnunk hozzájuk a terméket is. Ezt követően visszakapjuk a pénzünket. Ez azért számomra hatalmas meglepetés, hiszen nem minden webshop ilyen, de ők ténylegesen a maximumra törekednek, mikor az ügyfeleknek az elégedettsége a cél.

Ez az oldal csak megerősített abban, hogy érdemes lesz motoroznom. Annak a bizonyos közéleti szereplőnek ugyan elég nagy a szerepe abban, hogy eme új hobbi felé kacsintgassak, de az biztos, hogy a motore.hu kiváló weboldala is segíti ezt a döntésemet.

Téged is érdekel a motorozás? Vagy esetleg már régóta a hobbid, de még nem találtad meg azt a gumiszervizt, ami ténylegesen minden elvárásodnak képes lenne megfelelni? Bármelyik eset is legyen igaz rád, a motortire.hu egy olyan döntés lesz a részedről, amit később sem fogsz megbánni!